PROJEKTIM INXHINIERIK

Projektim profesional dhe shërbim cilësor

Projektimi i specializuar ofrohet në shumë fusha të inxhinierisë elektrike që nga instalimet civile dhe industriale, deri tek impiantet speciale si mbrojtja kundër vjedhjes, kundër zjarrit, CCTV, TV-SAT, Videocitofoni, Home Automation, BMS, etj. Misioni ynë, si në të gjitha fushat e tjera që ne veprojmë, është të ofrojmë cilësinë më të mirë të shërbimeve profesionale për kientët tanë, në një mjedis të kënaqshëm për ta, duke patur qëllim kryesor standardet, cilësinë, buxhetin dhe zbatimin me përpikmëri të projekteve. Stafi ynë garanton përpikmëri dhe bashkëpunim të ngushtë me klientin në çdo hap të projektit dhe janë të kualifikuar për të kryer dizenjimin dhe instalimin e impianteve të ndryshme, që nga ato të thjeshtat e deri tek më të ndërlikuarat, në të gjitha nivelet e licensuara.