MATERIALE ELEKTRIKE

Portofoli ynë i plotë përputhet me kërkesën

tonë për cilësi.

Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën Instalatore më të rëndësishëm të këtyre produkteve. Bashkëpunimi shumëvjeçar me distributoret më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. E gjithë kjo është arritur falë kërkesës tonë për cilësi në përzgjedhjen e produkteve si dhe konsulencës profesionale që ofrohet nga një ekip ekspertësh të kualifikuar.

Me njohuri të shkëlqyer për materialet që ofrojme, të angazhuar në lidershipin e teknologjisë, me ekspertizë dhe histori të gjatë të inovacionit, AKPRO ALBANIA ofron koleksionin më të madh në industrinë e materialeve elektrike me performancë të lartë.