Welcome to AKPRO ALBANIA

AK PRO ALBANIA SH.P.K është një kompani me Inovacionin teknologjik tepër të lartë dhe një strukturë inovative fleksibile. Kompania Ka gjetur shtrirje në tregun shqiptar dhe gjithnjë e më tepër po perpiqet të shtrihet në të gjithë territorin kombëtar shqipëtar duke pasur si qëllim diversifikimin gjeografik.

INOVACION

AK PRO ALBANIA është një kompani me inovacionin teknologjik tepër të lartë dhe të një cilesie të pakrahasueshme.

ZGJIDHJE

Kompania ofron zgjidhje optimale inovative falë gamës së gjërë të produkteve të disponueshme në kohën reale të kërkesës.

SHËRBIM

Objekti i kompanisë është ofrimi i një shërbimi tepër cilësor falë kapacitetit dhe kualifikimit teknik të personelit aktual
675
AWWARDS
768
SUCCESSFUL PROJECT
2000
OUR CUSTOMERS
1200
NEW UPDATES
Çfare ofrojmë ne

Shoqëria jonë

Shoqëria jonë, AKPRO ALBANIA është specializuar në fushen e Ndertimit te objekteve civile,dhe industriale, si dhe projektimin dhe instalimin e tyre që prej vitit 2019. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e sherbimeve bashkëkohore të njohura në tregun Europian.Me një staf te perbere nga inxhinjera dhe arkitekt me kualifikim të lartë dhe të gatshëm në çdo kohë për t'iu përgjigjur nevojave të klientëve tanë, individë apo biznese, kompania jonë krenohet me menaxhimin e nivelit më të lartë dhe me kujdesin deri në hollësitë më të vogla për përmbushjen e kërkesave të klientit; duke filluar që nga ideimi e konsulenca dhe deri tek projektimi e zbatimi duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.

SHËRBIMET TONA

Kompania ofron një shumëllojshmeri zgjidhjesh inovative falë gamës së gjërë të tipologjise produktive të disponueshme në kohën reale të kërkesës.
Projektimi i specializuar ofrohet në shumë fusha të inxhinierisë elektrike që nga instalimet civile dhe industriale, deri tek impiantet speciale si mbrojtja kundër vjedhjes, kundër zjarrit, CCTV, TV-SAT, Videocitofoni, Home Automation, BMS, etj.
Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën Instalatore më të rëndësishëm të këtyre produkteve. Bashkëpunimi shumëvjeçar me distributoret më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese..
Objekti juaj është më e sigurtë falë sistemeve të monitorimit me kamera të cilat komandohen nga sisteme të automatizuara që AKPRO ALBANIA mundëson.<br /> AKPRO ALBANIA permes sektorit te sigurise, ofron zgjidhje per cdo lloj nevoje te lidhur...